2024-08-18 287 views
如果經過觀塘唔知食乜好,我一定會揀foodcourt呢間金邊粉!! 第一間分店係將軍澳,嗰陣已經覺得好好食!不過嗰度裝修靚價錢又相對貴少少.. 不過依家已經結業,得返apm呢間! 嗰陣好似係用米芝蓮黎宣傳!話最出名係金邊粉!其實的確係好好食!! 雖然係foodcourt! 但係都係即叫即炒,等緊嗰陣見到廚師係咁炒😍 所以拎上手係熱辣辣嫁!!!$68蚊有咁大塊豬頸肉好滿足!!不過我最愛既金邊粉份量少左dd!! 佢既金邊粉味道係我最鐘意既!甜酸比例岩岩好!麵條食落煙煙韌韌,絕對唔會炒到散收收! 呢間店我淨係食呢款,完全唔捨得試其他餐😂😂希望呢間店會喺香港好好生存落去,開多幾間分店就最好啦❤️❤️

豬頸肉炒金邊粉

呢間店我淨係食呢款,完全唔捨得試其他餐😂😂

2024-07-09
豬頸肉炒金邊粉