2023-08-06 912 views
屋企人生日食餐好好味既晚飯,今次黎到Yoho搵德國菜食😍Openrice Book左位直接就可以入座😆🥔香辣牛肉馬鈴薯濃湯 $98勁香濃,有點辣,牛肉咪好重,對我呢d牛魔王真係好正😍🐖咖哩豬肉腸配香辣薯角 $158佢咖哩味唔係話好出,但配上茄汁就好好食😆薯角有七味粉起面咁,好香口好正🧅炸洋蔥圈 $68又係炸到好香脆,上枱時熱辣辣,內脆外軟,好快已經食哂🤣🥨精選德國麵包籃 $48呢個麵包籃有好多細細麵包,焗熱哂先上枱,我就試左類似芝麻果個細包仔,勁軟熟,加埋牛油真係食完一個想搵多個食🤣🤣🦞蟹籽龍蝦意粉配三文魚籽 $288龍蝦肉勁爽口,意粉硬度岩岩好,最怕太淋既意粉😆每條意粉都掛上左醬汁,醬汁有少少微甜,唔會好膩,又有蟹籽,口感味道賣相每樣都好正🤩🤩🤩🤩 大推!🐟香煎三文魚意大利飯 (Set dinner)本身以為佢係蕃茄汁底,但食落果陣係2回事,佢意大利飯好濕潤,充滿住蕃茄同埋海鮮既鮮味,食完一啖又一啖🤤🤤🤤三文魚皮好脆口,肉都唔會太乾,又係大推🤩🤩🍇手撕提子乾雞蛋煎餅 $85上枱時勁香,好似Pancake咁既蛋香😆入面又有提子乾,上面灑上糖粉,再配埋鮮莓醬,一試難忘😝😝😝呢餐食完已經傾
屋企人生日食餐好好味既晚飯,今次黎到Yoho搵德國菜食😍

Openrice Book左位直接就可以入座😆

🥔香辣牛肉馬鈴薯濃湯 $98
勁香濃,有點辣,牛肉咪好重,對我呢d牛魔王真係好正😍

🐖咖哩豬肉腸配香辣薯角 $158

🧅炸洋蔥圈 $68

又係炸到好香脆,上枱時熱辣辣,內脆外軟,好快已經食哂🤣

🥨精選德國麵包籃 $48

🦞蟹籽龍蝦意粉配三文魚籽 $288

🐟香煎三文魚意大利飯 (Set dinner)

🍇手撕提子乾雞蛋煎餅 $85

呢餐食完已經傾緊下次再黎食🤣真係好岩口味🥰坐得舒服,Waiters態度又好,一定會返轉頭再食! 今次用埋OpenRice Pay, mastercard減80蚊,仲用埋OpenRice dollars, 抵食又好味!