今日去咗元朗食好西, 去咗呢間叫做鋒哥廚度食晚餐!真心超正,極推介!😎🤓今晚嘅主角就係呢個蕃茄烤魚同麻辣雞煲,麻辣雞煲🐔任食,超抵!蕃茄烤魚,蕃茄味超濃茄汁再配埋燒到啱啱好嘅魚,簡直一流!人生一大享受!蕃茄超濃味平時都係😗食麻辣烤魚今次轉下口味蕃茄烤魚都幾特別!令我10分驚喜🤓雞煲可以揀唔同嘅辣度🔥我揀少少辣啦!個雞煲好好食,除咗辣味之外,嗰醬汁仲好濃郁!超多雞 勁足料!🥰食完雞煲就揀咗個湯底打邊爐,正呀😝!頭先咁濃味,就揀咗個清清地嘅芫荽皮蛋湯!安格斯牛頸脊無限追加😍,超滿足!牛頸脊用料非常新鮮,牛味濃郁!🤪我哋再追加左鮑魚,貢丸同萵筍打邊爐,!想講鮑魚超新鮮,超彈牙!鮑魚係超級彈牙配埋呢個芫荽皮蛋湯清清地吊晒啲海鮮味出嚟!好新鮮,鮑魚真係唔可以唔嗌極一個配料之一!超好食好開心!萵筍都係我打邊爐嘅至愛!萵筍朔晒啲皮芫荽皮蛋湯超好味!貢丸亦都好彈牙😝豬肉味濃!