-今日我想同大家分享一間賣台式飲品嘅飲品店 🍵一鼎茶。住喺馬鞍山附近嘅朋友可以去新港城中心試下呀!❗️❗️我重點推薦呢間店嘅兩款飲品畀大家試一試。呢兩款都係我最鍾意嘅飲品。😍🥭 鮮芒芒甘露 $42呢杯係呢間店嘅Top 3飲品。因為我係芒果控,所以我非常鍾意呢杯飲品🧡。又有芒果又有冰沙🧊,口感層次非常豐富。係消暑飲品嘅最佳選擇。🥵莓芝莓芝 $49呢杯都係呢間店嘅大熱門🔥。賣相特別吸引,粉嫩粉嫩嘅色系🩷,再加埋純白嘅奶蓋🤍,睇落特別夢幻。但唔係淨係好睇啫,濃濃嘅奶蓋,配埋酸甜嘅草莓,飲咗一啖就完全停唔到口。😋兩杯飲品都各有特色,而且都係每次去必點嘅。希望下次可以試吓唔同嘅飲品再推薦俾大家。🤗

🥭 鮮芒芒甘露 $42

莓芝莓芝 $49