2021-06-20 209 views
星期日放假,同朋友行下商場,行到攰攰地,諗住又啱啱經過老虎堂有🍧甜品食,之後坐掋去櫃檯order 左個「黑堂芋圓波霸刨冰」,個後生女👧服員起初時都冇咩問題,但送餐時就好粗暴咁,將用托盤盛住個碗糖水大力揼落枱面上,之後嚇得我朋友🥵嘩一聲,都算,之後發現得一隻匙羹,我就走去水吧向該位後生女👧職員講,我想要多一隻匙羹,之後該後生👧服務員用好不友善嘅態度話:「我好忙,等陣間先可以比到妳」之後我真係忍吾住度火話:「究竟拎隻匙羹要等幾耐」?咁個嗰女👧識員先肯比隻匙羹我,之後我食左幾匙糖水,就聽到該女👧職員係水吧大力掟物件嘅聲,之後我吾掋得同該女👧職員頂左幾句添,我從未試過食糖水,都可以遇到啲咁嘅差勁嘅服務。講返碗「黑糖芋圓波霸糖水」,才料小,糖水多,味道一般,勝在份量大碗。小弟永不光顧老虎堂☹
小弟永不光顧老虎堂☹
2021-06-20
Waiting Time
7 Minutes (Dine In)
$50 (Tea)