2020-05-18 216 views
昨晚與媽媽去了土瓜灣富臨,真係難以想像一間大集團會有咁嘅水準,首先門口服務知客不見人,等了一陣,原來佢去咗幫收銀,ok她忙可以理解,我等一下,帶我進去入咗後,茶水供應都好快,但係叫服務員點餐就叫我等等等...我想等甚麼呀,原來等穿黑色西服的服務員寫單,寫單是否可以禮貌叫客人講菜名,不是說號碼,咁你張菜單寫號碼做咩,不如寫1234算吧,最後叫了5個餸,第一度乳鴿味到入味,但係一上菜我唔見有調味料,問個服務員,佢話師父說夠味,之後就咗去,之後來的餸真係夠晒味,超咸、超咸、超咸。青瓜海蜇就冇味,食物極度超難食。最後出去找數真係配服現在啲收銀,我有優惠卷,見到我揸優惠卷及現金,二話不說(你可以用2張)收2xx,我心諗連張單都未見過,點解我要比錢你,叫佢攞張單睇就比面色你睇。我以後都唔會再去,我返天水圍富臨。
2020-05-17
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$441 (Dinner)
Dining Offer
Voucher