2014-09-04 1202 views
食物方面:芝士薯條依舊好食,但個ribs, 真係唔好食,林到好似煲湯豬肉咁,諗住切開分比朋友食,點知一切就散晒,骨肉即刻分開,賣相太差。大菇雞肉意粉,菇同意粉都好味,但雞肉就超鞋同乾。服務方面:是晚4位朋友用餐,其中1位朋友要遲黎,所以入座時得3位。坐低後,有個女侍應走埋黎問有冇會員卡,我地表示,有,第4位朋友會黎埋單。於是食到尾,第4位朋友先黎到,食左幾啖野,無再叫野食,因為我地都未食晒啲野。個女侍應就埋黎問我地可唔可以埋單先,無問題,咁第4位朋友就出示會員卡,侍應就話唔得,佢要至少叫杯野飲。我地就問點解,因為都無表示有人頭最低消費,佢有食野架喎。然後另一個侍應就走埋黎,第一句就講"係呀,食幾啖野唔算架"真係荒謬! 你一係寫低晒每人最低消費幾錢,食幾多飲幾多,咩叫食幾啖唔算? 咁點先算食野?然後店經理介入,經理話"第4位朋友食返枱面已有既食物,唔算dine in, 所以佢唔可以用會員卡"真係一句荒謬過一句,最後個經理知道誤會左我地,主動提出做返半價比我地,我地話唔駛,佢就話呢餐免費比我地,我地拒絕,我地比返原價,我地唔係想拎任何著數,而係因不滿佢地既處理方法同身為經理既態度。唔會再有
食物方面:
芝士薯條依舊好食,
大菇雞肉意粉,菇同意粉都好味,但雞肉就超鞋同乾。

服務方面:

真係一句荒謬過一句,最後個經理知道誤會左我地,主動提出做返半價比我地,我地話唔駛,佢就話呢餐免費比我地,我地拒絕,我地比返原價,我地唔係想拎任何著數,而係因不滿佢地既處理方法同身為經理既態度。唔會再有下次!!

其實做乜鬼要谷半價卡,佢做返一個合理既價錢,自然多人黎。
食物更好味,服務差的話,都唔會留到客人。
2014-08-15
Waiting Time
45 Minutes (Dine In)
$350 (Dinner)