2019-06-06 8 views
聽朋友講話呢間野啲雞煲幾好食,我仲以為佢專食串燒,見到佢有個二人餐,好似乜都有齊晒咁,就唔想煩決定買呢一個餐呢個乾鍋香辣雞煲真係同出面既雞煲好唔同,擺左上檯滾左5分中到就食得啦!啲肉係林又易咬口,出面有好多雞煲啲雞都係硬啲!之後就上串燒,叫左雞翼娃娃菜豬頸肉翠肉瓜同埋帶子,串燒選左小辣都夠辣味,我平時食譚仔就食開小辣既😛我覺得串燒唔可以太辣比佢辣味姐住左佢個味!雞翼外脆內軟,果皮都燒得唔錯,帶子就加咗蔥花去燒,都唔錯只有豬頸肉就比較遜色左啲,可以加多啲汁會好啲,娃娃菜同翠肉瓜都正常小食會有皮蛋包埋,係冰凍既但唔會太硬嗰度嘅服務員招呼都幾好,非常體貼!最後仲有得抽獎贏咗牛舌優惠券一張😂下次可以再去食

我覺得串燒唔可以太辣比佢辣味姐住左佢個味!
雞翼外脆內軟,果皮都燒得唔錯,帶子就加咗蔥花去燒,都唔錯

小食會有皮蛋包埋,係冰凍既但唔會太硬
  • 乾鍋香辣雞半隻