2021-06-07 1097 views
💛兩姊妹涼皮有限公司·呢間我bookmark左超耐架啦 但係佢兩間分店我都比較少去個頭 所以依家先食到🤤🤤·招牌兩姊妹涼皮$28佢個涼皮真係超岩依家呢D天氣食 佢個涼皮超級滑溜 一啖shu入口超正😍😍佢個汁好惹味 少少辣 又帶有D麻 配埋佢D爆脆豌豆 青瓜絲同芫茜 口感超正😎我自己平時譚仔食開10小辣既 微辣我覺得完全handle到 係食到最後先要飲野 下次要挑戰下小辣先得😈·秘制椒麻雞$52之後佢個椒麻雞都做得好出色 調味一樣都係咁惹味 而且佢D雞全部都好嫩 係連雞皮都好彈牙好好味 完全唔會肥膩🤩🤩·#rbyeat#rby港式#rby💛#rby元朗 #rby太子·📍元朗教育路68號兆豐樓地下21號舖📍太子柏樹街15號地舖
💛兩姊妹涼皮有限公司

#rby💛
#rby元朗 #rby太子
📍元朗教育路68號兆豐樓地下21號舖
📍太子柏樹街15號地舖
$40 (Tea)