2024-12-02
前排-聽到🌟Terrace in Seaside🌟今期既新Menu有齊哂為食小妹最中意既蟹肉同香印提子主題就已經勁想試🫶今日終於成功食到喇💕💕我地食左:⬇️⬇️✨啖啖蟹肉千層麵 ✨$128🈶️d厚度既千層麵上面鋪滿哂鮮香味美流哂油既蕃茄蟹黃醬🤩望落已經好吸引🤩食個時再連番埋中間個堆-梳梳既鮮甜蟹肉同粒粒蟹子放入口,茄香同蟹香同時系口腔洶湧而出,無論系味道同口感都勁有層次,滋味到-個點🫶✨極度惹味泡菜八爪魚紫菜包飯✨$98紫菜包飯入面除咗包住左好多又爽又脆既韓國泡菜蘿蔔之外,上面仲放左d甜中帶辣既沙律醬同好大粒既八爪魚🐙粒,整體味道又甜又辣又夠鮮,名乎其實咁惹味‼️✨值得一提芬芳提子窩夫 ✨$108質感鬆軟、蛋味香濃既窩夫底-如既往咁出色,質素保持得相當好👍🏻👍🏻配埋面頭海量既忌廉、紅/青提子、士多啤梨片同青提啫喱-齊食,真係超啱我口味🥰✨100%泡泡朱古力(凍) ✨$45味道有d深度,唔係死甜個隻😍✨帶點驚喜的香印提子奶蓋綠茶✨$58綠茶清雅既茶香同香印提子清甜既果香再加上奶味濃厚既奶蓋呢個組合清新脫俗,確系令人好有驚喜👍🏻👍🏻🧡Terrace in seaside 📍屯門屯順街1號屯門市廣場
今日終於成功食到喇💕💕
我地食左:⬇️⬇️
✨啖啖蟹肉千層麵 ✨$128
✨極度惹味泡菜八爪魚紫菜包飯✨$98
✨值得一提芬芳提子窩夫 ✨$108
✨100%泡泡朱古力(凍) ✨$45
味道有d深度,唔係死甜個隻😍
✨帶點驚喜的香印提子奶蓋綠茶✨$58
🧡Terrace in seaside
📍屯門屯順街1號屯門市廣場一期UG樓 9-12號舖
#Terraceinseaside #coffee #omurice #Cafe #打卡 #Chill #度假“