2017-09-15 344 views
今晚去九龍灣經過池記,見到海報標題,話惠顧套餐送一個糖水,仲有2蚊一粒既紅油雲呑,相當吸引,所以同朋友就決定入左去食。跟住有知客即刻招呼我地入座坐低,坐低之後就同朋友一人點左一個套餐。我朋友點左豬軟骨湯面,配左一個菜,仲有一杯薏米水。咁我就點左一個雲呑撈面,配小食炸鯪魚球,仲有一杯冬豆漿。點左兩個套餐,送左兩個糖水,我朋友點左熱豆腐花,我就點左海底椰。仲有紅油雲呑優惠,但係一張單最多只可以點8粒,所以我地就點左8粒,總數都係16蚊。啲野好好食,豬軟骨好入味,又夠淋。雲呑啲蝦肉夠爽甜,啲鯪魚球又夠熱,好好味。紅油雲呑辣味剛好,加埋啲醋,好野味,超級抵食👍🏻贈送個兩個糖水都好ok, 豆漿花夠軟滑,海底椰好清甜,甜味適中。整體而言,服務吾錯,岀品都幾快,食物超值,我同朋友都食到好飽。下次會帶其他朋友黎食。

2017-09-13
$80 (Dinner)