2023-09-03 116 views
超抵食下午茶🤤👍🏻👍🏻見到仲有下午茶時段,就去左食馬六,以前係荃灣反工,最中意食佢既摻摻😙😙主食:海南雞喇沙摻摻$58摻摻即係油麵加米粉,喇沙湯底濃郁惹味,海南雞嫩滑,全部都冇骨,非常適合玩完成身散哂懶惰既我,份量方面,我覺得同午餐晚餐一樣咁足料,但係平$10-$20,所以我覺得十分抵食🤭主食:馬六海南雞清雞湯米粉$48呢個就清清地,比較啱吾太中意食濃味既朋友,海南雞一樣都係咁滑嫩同無骨,份量都係好足料😎追加小食:娘惹焗釀蟹蓋(2件)$18釀蟹蓋幾好食,加小小特制醬汁,食落有小小似魚蛋feel,最特別係佢真係拎隻蟹蓋尼釀,蟹蓋都幾脆,好易會咬爛,之前未食過,覺得好得意😆😆飲品:老街椰汁冰+$8椰汁有濃郁味道同口感,椰香味好重,飲落口真係透心涼既感覺,同埋好夾今餐食物,消暑一流😘飲品:香矛橙茶+$3有橙味的茶,覺得幾特別又健康,出面小有,中意橙既朋友可以試下✅
超抵食下午茶🤤👍🏻👍🏻

主食:海南雞喇沙摻摻$58