2024-09-02
喺openrice filter 下銅鑼灣有咩新餐廳就發現左呢間壽喜燒 食完真係覺得好抵食!🤩✨精品赤身壽喜燒套餐大盛(180g) 配飯$198呢個油脂感冇咁重 肉味相對濃啲 不過都冇咁軟嫩 但都相當高質🤩🤩🤩 男朋友就鍾意食呢款多啲 不過有啲瑕疵就係個飯有啲腍✨特選肩胛壽喜燒套餐(120g) 配烏冬 $198呢個油脂能重啲但又唔會覺得太油膩😍😍 肉質比較軟嫩 我自己個人就鍾意呢款多啲 🥰🥰 烏冬自己煮 味度 軟硬都可以自己控制 本身佢啲烏冬都唔錯🥃威士忌梳打 $58總括味道都好好 啲牛肉質量幾好🤩 每人都有一支壽喜燒汁同一支昆布汁可以自己調自己鍾意嘅味 前菜有芝麻醬波菜同櫻花蝦蜆肉都唔錯 啲配菜嗰啲都好甜👍🏻👍🏻職員一開頭會教要用油脂搽左個鍋先 再有幫我加汁同燒左一塊 同埋會加水都冇收加一 食完之後覺得用呢個價錢食到真係好抵食呀🤩🤩🤩 即刻就想返黎再幫襯味道❤️❤️❤️❤️💔抵食❤️❤️❤️❤️❤️服務❤️❤️❤️❤️💔環境❤️❤️❤️💔💰人均晚餐~$225 (唔洗+1)✅再幫襯
✨精品赤身壽喜燒套餐大盛(180g) 配飯$198
✨特選肩胛壽喜燒套餐(120g) 配烏冬 $198
🥃威士忌梳打 $58
味道❤️❤️❤️❤️💔
抵食❤️❤️❤️❤️❤️
服務❤️❤️❤️❤️💔
環境❤️❤️❤️💔
💰人均晚餐~$225 (唔洗+1)
✅再幫襯