今日同屋企人嚟咗依間居酒屋,聽聞佢哋定食超吸受歡迎🤔我哋今日叫咗一個極上魚生丼同埋北海道蟹丼套餐😍套餐已經包晒丼飯,前菜,茶碗蒸佢地嘅前菜係柚子沙律🥗酸酸甜甜好開胃,而茶碗蒸入邊亦都有好多竹輪極上魚生丼 $188每一款魚生都好厚切🫣裏面有齊油甘魚,吞拿魚,三文魚呢三款魚類🤔佢哋嘅油脂分布都好平均,而貝殼類就有帶子,大蝦😗仲有海膽同三文魚子,佢哋嘅味道都好鮮甜😋北海道蟹丼 $158上面有兩隻蟹鉗之外,成個丼飯面都舖滿咗蟹肉,蟹膏同蟹籽🥰就咁望落去已經超滿足超級邪惡🤤📍泫居酒屋 地址:九龍城太子道西426號地舖推薦:💛💛💛💛🤍#hkfoodie #hkfood #hkfoodblogger #likeforlike #香港美食 #九龍城美食

極上魚生丼 $188

北海道蟹丼 $158