2022-05-18
————📍深水埗嘩 好耐都冇出過食評啦🤤🥲🤣我回歸了 偷左懶咁耐🫣🫣🫣🍃 最近又落雨☔️ 天氣又凍番 搞到好想去打邊爐🍲🤤🤤 雞煲又都想食🐥🐔 所以搵左間咩都有得食嘅鋪📌 #蚊蚊豬——————————————————✨呢間鋪真係比一個價錢咩都係任叫任飲任食 #烤魚 #雞煲 #邊爐 #清酒🍶任飲 #手切牛肉 🌟 晚市 $268 @ 1 ⏰限時120分鐘❏ 鴛鴦鍋:粟米豬軟骨鍋 + 蟲草花鮮雞鍋🤤個日叫左個鴛鴦鍋打邊爐清清地 鍋底味道都好足夠 夠鮮甜 可以自己再加雞件❏ 麻辣燙 😂冇諗過連麻辣燙都會有 係手機落單會煮熟咁送上黎 味道都有7成似大陸原味 過下口引❏ 必食:🪄手切安格斯PRIME 級🪄封門柳PRIME 級🪄牛板腱PRIME 級🪄毛肚(黑柏葉)牛肉切到好厚😍一口食大滿足 冇諗過放題都會有黑柏葉食 👍🏻———————蚊蚊豬老火鍋 (深水埗)深水埗荔枝角道240-244號寶興樓地下A-C號舖
📍深水埗
❏ 必食:
🪄手切安格斯PRIME 級
🪄封門柳PRIME 級
🪄牛板腱PRIME 級
🪄毛肚(黑柏葉)
牛肉切到好厚😍一口食大滿足 冇諗過放題都會有黑柏葉食 👍🏻
———————
蚊蚊豬老火鍋 (深水埗)
深水埗荔枝角道240-244號寶興樓地下A-C號舖