2021-11-25
今日午餐黎左megabox,係溜冰場同層有好幾間餐廳選擇,最後比呢間吸引左,原因呢度係用火車做主題,除左有一大個火車頭打卡,每一張枱都打造到好似置身於列車裏面😃 宜家係指定時間仲有半價刺身壽司優惠,好抵食嫁😍1️⃣特級刺身盛合 $268呢個盛合有成7款咁多,仲要有大大舊海膽啦,帶子三文魚腩呑拿魚樣樣都厚切,刺身新鮮鮮甜同埋我最鍾意刺身夠凍👍🏻呢個價錢絕對不能挑剔😋2️⃣牛肉壽喜鍋 $98 (午市套餐)呢個壽喜鍋等左一陣先上到枱,原來呢到唔係比個爐你,而係除左隻蛋之外,全部都熟哂上枱,同我食開同想像中有d出入😂 牛係夠多夠大塊,仲有好多菇,蔬菜同有粉絲,套餐仲包埋三色刺身一隻雞搥同一碗白飯,呢個價錢相當抵食😃3️⃣芝士炸雞拉麵 $68 (午市套餐)老實說賣相真係好一般,無諗過芝士炸雞係埋碗湯麵入面一齊上😂 但公道d講雞就唔洗諗住會脆但肉都叫滑同唔係乾爭爭😬套餐仲包兩舊加州卷,都對得住個價ge😁我仲加左份炸蠔,呢個都幾好食😋套餐仲包埋野飲,真係要重複再重複講係超級抵食嫁😆😆😆
1️⃣特級刺身盛合 $268
2️⃣牛肉壽喜鍋 $98 (午市套餐)
3️⃣芝士炸雞拉麵 $68 (午市套餐)
套餐仲包埋野飲,真係要重複再重複講係超級抵食嫁😆😆😆