2024-03-28
最近同一班朋友們相聚🥳去咗元朗新開泰式放題-泰靚平🇹🇭除咗泰式燒肉外🔥仲會有熟食、甜品、泰啤任飲任食😛供應多種肉類、海鮮,絕對係聚餐嘅好地方🫶🏻每位都係$228,任飲任食90分鐘,真係好抵🥳燒肉方面有蒜香羊、豬頸肉、泰式串燒、五花腩、蒜香雞翼、泰式一口牛、泰式牛扒、煙鴨胸、疏菜、菇類等等🤩食物款式亦會不定期更新🫶🏻熟食有冬陰功、泰式蠔餅、泰式沙律、咖哩牛、滷水豬髀、菠蘿炒飯、生菜包、船粉、泰式蒸魚、香茅雞等等,泰國火山排骨亦係無限供應🤩一次過可以食到好多泰國菜🇹🇭😍仲有我最愛嘅蒜蓉包🧄🍞香脆可口食咗好多塊😛每一枱都會附上一盤海鮮,有鮑魚、青口同虎蝦🦐新鮮得嚟大大件啖啖肉😛另外仲有即叫即製爆餡香蕉煎餅🍌同埋多款泰式甜品、雪糕,可以做飯後甜品😛飲品有啤酒汽水 、泰式特飲、奶茶、手標茶,自製椰汁珍多冰、三色冰🤩泰式奶茶好飲👍🏻唔甜同茶味香☺️