2020-07-08 1935 views
去梅窩,梗係要食海鮮啦!黎到碼頭熟食中心一間唔太起眼既餐廳,鋪頭d人仲問我地點樣搵到呢間,唔去多人d個間🤣🤣————————🔸椒鹽九肚魚好好食!外脆內嫩,仲要好大條,好快清哂😍😍😍如果炸粉可以再少d就perfect!評分:🌕🌕🌕🌕🌖-🔸時菜海鮮湯呢個湯真係冇得輸,好似淨係$98到但勁足料。成條魚擺落去煲,湯頭好有魚既鮮味,再加埋菜同海鮮既甜味,超正🥰🥰🥰評分:🌕🌕🌕🌕🌕-🔸豉椒炒蜆好多隻蜆,好夠味🤓🤓評分:🌕🌕🌕🌕🌗-🔸XO醬炒鮮魷冇xo醬味,麻麻地😟評分:🌕🌕🌕🌑🌑-🔸琵琶豆腐入面除左有豆腐仲有鯪魚肉,不過我唔太鍾意食豆腐,冇咩comment😂😂評分:🌕🌕🌕🌖🌑-4條友食咁多野都係$510咋!出面一定食唔到,就算係隔離d餐廳都比呢間貴少少,黎梅窩一定要幫襯😋😋
————————
🔸椒鹽九肚魚
評分:🌕🌕🌕🌕🌖

🔸時菜海鮮湯
評分:🌕🌕🌕🌕🌕

🔸豉椒炒蜆
好多隻蜆,好夠味🤓🤓
評分:🌕🌕🌕🌕🌗

🔸XO醬炒鮮魷
冇xo醬味,麻麻地😟
評分:🌕🌕🌕🌑🌑

🔸琵琶豆腐