2021-11-26
經常聽同事間唔中會食的炸雞放題, 今日終於埋左朋友一齊去放縱食下~點了成人$156套餐,有焗雞、炸雞🍗加Pizza同小食任食,雞的味道種類繁多,實有一款啱心水,雖然飲品要另外再叫,但有買一送一的優惠,都很不錯啊!餐廳以QR code 下單,可以慢慢選擇,又唔怕一次過點得太多食唔晒😚。我哋各款都各點一件,可以試晒唔同嘅味道,炸的皮脆肉嫩,而焗的皮都烤過,故都很脆口,但就冇炸的咁熱氣,雞都是無骨啖啖肉,各款口味都各有特色,令人回味,我哋都食得很滋味😚。小食有健康芝麻菠菜、沙律、海蜇、紫菜/芝士薯條、仲有澱粉質的水冷麵,幸好pizza 不是太大件,樣樣都有點黎食,真係夠晒飽肚!
點餐後食物都很快到,唔會有漏單情況出現。而每款炸雞店員都說一次味道很細心,收碗碟都很爽手,服務到位。
呢個價錢食到咁多食物,唔怪得同事耐不耐就會黎開餐😚。
離開時店員仲比左張傳單,有聖誕套餐早鳥優惠,咁開party/家人聚餐又多一個選擇啊!
呢個價錢食到咁多食物,唔怪得同事耐不耐就會黎開餐😚。