2019-07-31
出黎食個放題輕鬆下,同媽媽黎左公園南的韓舍,星期一至四晚$178一位,勁多野食真係好抵㗎。用的是方形烤爐,抽風幾好唔太大陣味,燒烤紙免費換,示意店員就可。蔬菜區,梗係要燒菠蘿啦。肉類區,豬牛羊海鮮都有,幾多野揀。熟食區,燒肉未熟可以揀黎過下口引,個人覺得個水煮魚幾正,夠麻辣。壽司刺身點少得,唔係太高質,但呢個價錢接受有餘。甜品超多,泡芙,葡撻,燉蛋等都好食。蛋糕仔都勁多,全部都唔差,士多啤梨慕絲,提拉米蘇,特濃朱古力都好正。燒肉勁推介牛仔骨,無渣厚切,有牛味加上牛脂甘香,無得頂。燒蠔又係勁正,肥美鮮甜。多春魚同三文魚鮫都好好味,要啲耐性慢慢燒,同埋個盤要夠油先得,多春魚好易痴實。食得肉多可以去食下沙律,有麻醬,黑醋汁,同凱撒沙律汁,幾種醬汁都好味。甜品除左雪櫃外,仲有雪糕櫃,窩夫機,綿花糖機同爆谷機,小朋友玩得好開心。一個價錢除加一外全包,任飲任食,有得食有得玩,一家大細黎食都好適合,建議先book枱,walkin有機會無位啊。
蔬菜區,梗係要燒菠蘿啦。
肉類區,豬牛羊海鮮都有,幾多野揀。
壽司刺身點少得,唔係太高質,但呢個價錢接受有餘。
甜品超多,泡芙,葡撻,燉蛋等都好食。
燒肉勁推介牛仔骨,無渣厚切,有牛味加上牛脂甘香,無得頂。
燒蠔又係勁正,肥美鮮甜。