今日去番以前中學附近既商場新都城食飯,好多野都唔同晒。 開左好多間新餐廳,以前最鐘意去既韓陽院同food court 都已經拆左。 見到呢間充滿彩色波波既餐廳非常吸引,仲有我最鐘意既漢堡,當然要幫襯下。餐單選擇超多,而且睇落超吸引,令人流曬口水。⭐當煙肉蛋再愛上牛肉蛋漢堡($88)⭐餐單太多漢堡選擇,總共有差唔多二十款,有辣有唔辣,有雞牛羊素食鵝肝多款選擇,十五十六嘅時候就唯有揀must TRY。同埋睇幅圖都好吸引。 真係冇令我失望,咁嘅價錢食到咁有分量,咁足料既漢堡的確實惠,加埋薯條添,真係不得了。 一攞上手,個蛋汁就爆出嚟。 牛肉嘅肉汁豐富,煎得好香, 煙肉都畀得好慷慨。將簡單嘅牛肉煙肉漢堡發揮得淋漓盡致。係名副其實嘅must TRY。💕⭐吉列豬扒蛋包飯($68)⭐大大塊厚切嘅吉列豬扒炸得金黃香脆。而且蛋包飯亦非常有誠意, 賣相睇得,食落啲蛋汁軟綿綿濕潤的, 炒滑蛋嘅質地完全發揮到。 中不足係個咖哩汁味道較淡。⭐海鹽焦糖拿鐵($20)⭐個拉花衰咗,但係個奶係有張力既,希望店員可以努力啲練習拉花啦😅味道而言其實唔錯嘅,非常濃郁,又不失奶味,提神醒腦,但係就飲唔出海鹽嘅味道。不過20蚊

餐單選擇超多,而且睇落超吸引,令人流曬口水。

⭐當煙肉蛋再愛上牛肉蛋漢堡($88)⭐

⭐吉列豬扒蛋包飯($68)⭐

⭐海鹽焦糖拿鐵($20)⭐

個拉花衰咗,但係個奶係有張力既,希望店員可以努力啲練習拉花啦😅味道而言其實唔錯嘅,非常濃郁,又不失奶味,提神醒腦,但係就飲唔出海鹽嘅味道。不過20蚊嘅質素真係超額完美。

其實小食都唔錯㗎,推薦大家食一口芝士 ,超濃芝士味,外脆內香滑。