2019-08-16
而家放緊暑假,見壽司郎岩岩響佐敦開幕,而咁岩晏就要出佐敦辦事,所以一早就拉埋呀媽黎排隊試食提提大家試業期間營業時間為12:00-21:00pm,我11:25am已到左排隊,話就話平日朝早,理應少d人,但因人氣太勁,我排左一陣龍尾就已經長到睇唔到排左大概50分鐘就有位,好好睇有卡位坐,兩個人坐都幾闊落,環境幾舒服出發前有睇一d Youtuber既試食分享,我諗大部分食客都有相同目標,就係食最易回本既—$12期間限定既「極上大吞拿魚腩」!排得咁辛苦,當然唔可以錯過咁好既機會一坐底就叫左8件,每人食左4件,以呢個價錢黎講性價比超高,拖羅好有光澤同好新鮮,入口即溶,果然無令我失望其他推介有「赤蝦」、醬烤鰈魚邊壽司」、「油甘魚」、「鰻魚壽司」等等,反而Youtuber介紹既$27「醬烤吞拿魚腩」果個有d失望,寧願轉攻$12碟既「極上大吞拿魚腩」最後甜品叫左一杯$32既「抹茶芭菲」,好推介大家去試,牛奶雪糕味道濃郁(雖然可以再滑身少少),裡面既抹茶mousse同抹茶朱客力脆脆都同雪糕好夾,整體係高質!服務方面,侍應生態度好好;排隊安排方面尚算合理;上菜時間算快,但每次用ipad落完order之後要
服務方面,侍應生態度好好;排隊安排方面尚算合理;上菜時間算快,但每次用ipad落完order之後要等到上完菜先有得再點,感覺有少少唔方便