2023-09-06 134 views
琴晚去左天水圍wetland 探朋友,由朝傾到晚,唔覺唔覺就到左晚飯時間,於是我同我老婆喺附近搵食,見到呢間「沐浴咖啡」竟然有7折活動,唔好諗,即刻食😋環境:店舖唔大,但環境幾精緻舒服,仲有一張浴缸枱,好得意呀😍😍😍不過嗰張係大枱,所以我同老婆坐左喺一張半卡位,都夠鬆動👍服務:啲員工好Nice, 好耐心介紹同推介食物,執枱又快,好有親切感。😎食物方面:我叫左一個套餐,包括:一份沙律,份量雖然唔多,但夠新鮮,佢地校嘅沙律汁好清新開胃,幾好。😌一份豬肋骨配薯條沙律,豬肋骨份量好足,有6大條,肉軟入味,又唔會太咸👍👍👍薯條正常,佢個調味粉都唔錯,而沙律同頭盤一樣新鮮。酒心芝士餅,好好食,唔太甜,少少酒味吊味,必選😍😍😍一杯Latte, 個拉花好靚,咖啡質素高過一般連鎖店兩班,出色👍👍另外散叫一份蟹肉蟹粉法國黑麥多士,呢個真係不得了,材料豐富,蟹味足,而片多士質感亦好好,微甜,可以俾5粒星😋😋😍😍👍總結:食物質素好高,份量亦好足,最離譜嘅係,7折之後,埋單只需239😱太過性價比啦👍👍👍下次去天水圍活動,一定要去再試下。😍

環境:

服務:

食物方面:
我叫左一個套餐,包括:

酒心芝士餅,好好食,唔太甜,少少酒味吊味,必選😍😍😍

總結:

2023-09-05
$120 (Dinner)
  • 自家制蟹肉蟹籽法國黑麥多士
  • Tiramisu