2019-04-02 80 views
先黎餐飲熱奶茶 色水幾好,夠奶,唔會澀口公司三文治($38)除左正常嘅饀料,例如煎蛋,火腿,芝士,蕃茄,生菜等,特別地用午餐肉除代平時煙肉個類肉,保留咸口味之餘,亦增加左份厚度,增加左份口感。雙層饀料,三塊麵包,抵食!黑松露炒蛋多士($35)黑松露份量絕不吝嗇,啖啖炒蛋都有黑松露味。麵包烘得剛好,少脆亦有麵包嘅軟熟。煎雞扒(+$12)炒蛋多士可以加$12要塊雞扒。皮脆,厚肉,大大啖咁咬😬芝士汁流心奄列配炸魚柳($52)有幾款汁揀,鮮茄汁,芝士汁,咖哩汁,黑淑汁同龍蝦汁。芝士控嘅我梗係要芝士汁。芝士汁俾到驚喜我!唔會死咸又唔會太傑成pat醬咁,無論配蛋,撈飯,點魚柳都好正🧀炸魚柳厚切啖啖肉!唔會炸到乾柴咁,不錯。總括黎講,龍門冰室嘅食物選擇多,下午茶嘅嘅份量亦唔細,性價比高。下次會黎試下晚餐,睇下有無驚喜!
先黎餐飲熱奶茶
色水幾好,夠奶,唔會澀口

公司三文治($38)
雙層饀料,三塊麵包,抵食!

黑松露炒蛋多士($35)

煎雞扒(+$12)
炒蛋多士可以加$12要塊雞扒。
皮脆,厚肉,大大啖咁咬😬

芝士汁流心奄列配炸魚柳($52)

炸魚柳厚切啖啖肉!唔會炸到乾柴咁,不錯。