2022-09-28
蚊蚊豬老火鍋🔈🔈🔈🔈🔈🔈🔈🔈🔈🔈🔈ADDRESS 📍深水埗荔枝角道240-244號寶興樓地下A-C號舖價錢💰:228-248/位好味程度😋⭐️⭐️⭐️⭐️ 環境⭐️⭐️⭐️⭐️服務⭐️⭐️⭐️ ⭐️ ⭐️回頭率⭐️⭐️⭐️⭐️ ⭐️今日同朋友行完深水埗,見到呢間餐廳店名幾別緻 同埋火鍋放題200幾蚊已經有好多種類嘅嘢食選擇 所以我同我朋友決定今晚喺度開餐😍蚊蚊豬火鍋都幾抵食.任何事段$268/人另加一.最抵食時段都係講緊$228/人另加一,餐廳除咗最出名食烤魚 仲有一樣幾驚喜嘅嘢就可以同一時段食兩款唔同嘅湯底☺️鍋底選擇(三選一) 古法羊腩煲/藥膳大魚頭/胡椒豬肚雞萬州烤魚☺️推介招牌紅油湯鍋 +$40重慶麻辣雞煲鮮茄薯仔湯鍋藥膳雞湯鍋野菌清湯鍋香荽皮蛋湯鍋豬軟骨湯鍋刺身方面,餐廳已經預先為我哋準備左五款既時令既刺身,包括有三文魚/甜蝦/象拔蚌/八爪魚/醉鮑魚☺️每款刺身都非常肥美鮮甜♥️唔夠喉可以再encore 可以無限任添架!肉類方面,餐廳都係預先準備咗牛肉拼盤俾我地 分別有極上牛肩胛/prime級安格斯牛肉/prime牛板腱/牛舌😍一次火鍋可以食到咁多唔同既部位 真係物超所值呀!仲有令我覺得最驚喜☺️就係有即炸響鈴,上枱仲熱
🔈🔈🔈🔈🔈🔈🔈🔈🔈🔈🔈
藥膳雞湯鍋
野菌清湯鍋
香荽皮蛋湯鍋
豬軟骨湯鍋
仲有令我覺得最驚喜☺️就係有即炸響鈴,上枱仲熱辣辣,脆卜卜非常好食!我都忍唔住encore再encore☺️
總括嚟講♥️ 呢間餐廳真係好抵食
員工服務周到☺️大家有興趣快啲book枱試吓啦