The Grill Room (銅鑼灣廣場二期)

2024-08-26 1270 views
$98up Semi-buffet💕weekend都有呀!遲咗起身💤12:20去到…影唔到最整齊嘅樣了…最鍾意呢到樓底高,裝潢又雅致,最重要係CP值高平時想平平哋~就咁地salad bar都夠晒你飽~菠菜沙律有少少煙火腿,煙三文魚咁啱比人夾晒了仲有意粉沙律、蟹肉多士、蕃茄沙律~Caesar salad仲可以自己撈添邪惡系列仲有勁juicy 嘅炸雞同脆卜卜嘅粗薯條😗本身個餐仲跟餐湯同埋飲品添!鍾意佢哋嘅餐湯濃稠得來感覺真材實料~飲落夠Creamy又食到原材料嘅香氣~呢碗椰菜花忌廉湯,真係飲到椰菜花味㗎😉我呢個為食鬼當然有點埋主菜啦🫢✔️ 脆皮豬腩伴香草燒菠蘿配日式洋蔥汁五花肉肥瘦相間 層次分明 煎到恰到好處 肉質好嫩好多肉汁 層豬皮脆卜卜配埋個燒菠蘿食酸酸甜甜勁開胃底下仲有啲藜麥添!✔️美國頂級牛板腱配磨菇燒汁牛板腱拿捏到個七成熟 食落牛肉味勁重 入口又嫩口 仲配埋南瓜蓉、西蘭花苗同紫菜天婦羅~多重口感好滿足點少得甜品~
$98up Semi-buffet💕weekend都有呀!

遲咗起身💤12:20去到…影唔到最整齊嘅樣了…

最鍾意呢到樓底高,裝潢又雅致,最重要係CP值高

平時想平平哋~就咁地salad bar都夠晒你飽~

菠菜沙律有少少煙火腿,煙三文魚咁啱比人夾晒了

邪惡系列仲有勁juicy 嘅炸雞同脆卜卜嘅粗薯條😗

本身個餐仲跟餐湯同埋飲品添!

我呢個為食鬼當然有點埋主菜啦🫢

✔️ 脆皮豬腩伴香草燒菠蘿配日式洋蔥汁
配埋個燒菠蘿食酸酸甜甜勁開胃
底下仲有啲藜麥添!

✔️美國頂級牛板腱配磨菇燒汁
牛板腱拿捏到個七成熟 食落牛肉味勁重 入口又嫩口
仲配埋南瓜蓉、西蘭花苗同紫菜天婦羅~多重口感好滿足
點少得甜品