2020-11-20 68 views
呢日又黎到尖沙咀搵食~ 搵到呢間season plus~ 佢個鋪位都有少少隱敝,但跟住地圖就好易搵到~ 入到黎鋪頭估佢唔到都真係好多人!!!食緊個陣都終於明點解咁多,因為真係好食同埋抵食!!!! 一入黎就俾free flow 既餐牌吸引住! $98一位FREE FLOW 紅白酒同cocktail…. 真係超抵…. 平日夜晚呢D 時間係尖沙咀有呢D offer! 真係超誇張! 一杯cocktail 平時都$78up, 而家你加多21蚊就可以free flow 埋…. 好抵~ 生蠔又係超抵食, $50 有中size既半打, 不過呢個優惠係叫左一枝酒先有~ 但冇叫都係$108有6隻, 其實唔貴, 重點係佢味道唔錯! 絕對係物超所值! 另外再繼續睇佢餐牌又俾佢呢個$298 既烤焗海鮮拼盤吸引左! 拼盤入面仲有一隻龍蝦…咁先係賣緊$298… 平時出去食龍蝦意粉都要收百幾蚊仲要得半隻龍蝦,而家全隻$298 再有勁多唔同海鮮真係超抵必點! 我地一行4人仲有叫左hams 拼盤, 百零蚊勁多hams! 有3款, 送酒一流, 薯條又係必叫! 真係好正! 夠熱夠脆份量又夠多, 雞翼估佢唔到有少少辣! 好

我地一行4人仲有叫左hams 拼盤, 百零蚊勁多hams! 有3款, 送酒一流, 薯條又係必叫! 真係好正! 夠熱夠脆份量又夠多, 雞翼估佢唔到有少少辣! 好驚喜!

食肉獸既我地仲叫左一份豬肋骨, total 又係有十幾條, 真係食到我地勁滿足!!! 呢餐飲飽食醉真係超滿足!