2023-10-04 195 views
真係好耐都冇食到咁飽既任食火鍋。 今日係沙田搵到呢間牛摩任食火鍋,最正呢度一黎到就每人簡好個湯底先,咁一坐底每人都有個鍋係度熱住等淥野食。我地今次一行3人就簡左麻辣鴨血,濃湯豬骨,同長野蘋果湯。 坐底見到個鍋已好吸引。然後就係手機order晒啲肉先。 最正prime 美國頂級牛肩,牛板肩,頂級肥牛,西班牙黑毛豬,羊肉,帶子。 佢既肉真係超新鮮又大碟,真係冇諗過份量係咁多,仲要任食,起碼叫左三輪。要混醬既話出面都有成張枱咁長咁比客人撈。 然後仲有出面既蔬菜區,菜真係好新鮮,冇霉黑,亦好乾淨。 當然,佢既芋絲,瓜果,麵類都好多。而佢地雖然唔係雪櫃一支支咁攞,但佢既野飲機既野飲都好唔輸蝕,冇諗過會咁好飲同好香。而最後既抹茶軟雪糕真係不得不食,抹茶味勁香。 所以今晚真係好滿足。
真係好耐都冇食到咁飽既任食火鍋

2023-10-04