2024-10-24
估唔到原來觀塘Two Harbour Square有間咁靚嘅餐廳🍴當日去到都有啲夜,好彩趕得切last order呢度環境都幾大,空間感好足之余,仲有多個唔同場景嘅區域😍而且呢度可以帶寵物,好岩我身邊愛貓愛狗朋友🥰聽店員講呢度lunch set經常會有調整,就算日日過嚟都會有驚喜🤤下次要過嚟試下佢地午餐先😋挪威三文魚洋蔥他他配香脆多士擺盤非常精緻,令人感覺非常有儀式感及高級😍三文魚的鮮嫩與洋蔥的脆爽完美融合,搭配香脆的多士,形成了鮮明嘅對比,但又異常match🤤松露野菌帶子意大利飯呢個意大利飯以松露和野菌為主要材料,風味獨特。意大利飯煮得恰到好處,順滑而有嚼勁,搭配鮮嫩的帶子,讓人感受到豐富的口感。而且松露的獨特香氣與野菌真系perfect match,令成道菜充滿了奢華嘅感覺🤤柚子檸檬碟豆花梳打呢杯用柚子、檸檬同蝶豆花加梳打而成,味道清爽解膩,而且碟豆花帶少少紫色,好岩打卡🤭利賓納荔枝乳酸梳打呢杯利賓納荔枝乳酸甜甜地,令人飲落心情療癒,加上粉紅色,女仔最愛🥰📍GAVI (觀塘)觀塘偉業街180號Two Harbour Square 1樓#寵物友善餐廳 #人氣推介 #美食 #儀式感 #
挪威三文魚洋蔥他他配香脆多士
擺盤非常精緻,令人感覺非常有儀式感及高級😍
松露野菌帶子意大利飯
柚子檸檬碟豆花梳打
利賓納荔枝乳酸梳打
📍GAVI (觀塘)
#寵物友善餐廳 #人氣推介 #美食 #儀式感 #日式 #泰式 #西式 #多國料理 #環境優美