2023-02-09 583 views
過橋麵檔,之前成日經過,都以為只係食麵,但原來佢係有飯食㗎🤣,仲要好好食添。我哋叫咗個霸王雞同大極鴛鴦炒飯。兩個人食,直頭可以飽到上心口😂。霸王雞 $204/隻超級多蔥仲同炸蒜,淋咗啲滾油,真係好香蔥蒜味。 雖然只係冰鮮雞,但係都好嫩滑,又唔太肥,個底仲有大量芽菜,入晒味,超好食。太極鴛鴦炒飯$98一碟飯有兩款餸,仲要超超超大碟,幾個人share食都得,紅汁係蕃茄洋蔥燴雞絲,個汁唔會太酸,又唔會太甜,好fresh,超開胃。另一個白汁係白汁菠菜燴元貝粒,好足料,有好多元貝粒😍,個汁同菠菜元貝粒都好夾,一碟飯,兩個味道真係好正囉,超推⭐️。推薦指數:❤️❤️❤️❤️❤️店鋪資料 🏢過橋麵檔地址:元朗建德街25號大福中心地下1號舖

霸王雞 $204/隻

太極鴛鴦炒飯$98