2012-02-03 29 views
本身一路都有幫襯開深井店! 天后店比深井店大很多,地方也比較舒適!但樓底比較婑。。。。。食物一如深井店一樣好大碟,而且水準也保持得很好!價錢亦相當合理!潮洲湯 未考試過的一定要試,弟二到食唔到!牛頸脊 好好味!必食!蝦丸 墨魚滑 好爽好鮮蝦膠油炸鬼 好好味我的必食青班片 $178(如無記錯) 超底食好大碟好新鮮講真,好好服務就一定唔係架喇!!但又未至於好差,哩一間係好好生意的餐廳,老實講D樓面我味見過佢地停過手,叫佢地又會應又會主動加湯。以“兩百零蚊” 嘅晚餐仲想點吖?有時我諗做樓面都幾慘架,大時大節人人食緊野自己就要服侍人,都無所謂因為份工係你揀的,最慘就係比人鬧!當曰我就親眼見到一班大約十一二人嘅港人鬧咗個知客成個鐘。。。果日係年初十大約八時三十分,其實我同果班人一樣咗咗book 咗8:30 佢企正我格離所以聽得好清楚成件事......果班人一到就開始鬧"有無搞錯架,掟咗枱都要等" 知客就好有禮貌咁講話"唔好意思,掟咗都要等陣架,不過唔會太耐" 而其間有個男人就不停地jer 住個知客! 十五分鐘即大約8:45 佢地就安排到座位.....好衰唔衰我安排坐响佢地間離張枱! 原來仲未鬧完

潮洲湯 未考試過的一定要試,弟二到食唔到!
牛頸脊 好好味!必食!
蝦丸 墨魚滑 好爽好鮮
蝦膠油炸鬼 好好味我的必食
青班片 $178(如無記錯) 超底食好大碟好新鮮

講真,好好服務就一定唔係架喇!!但又未至於好差,哩一間係好好生意的餐廳,老實講D樓面我味見過佢地停過手,叫佢地又會應又會主動加湯。以“兩百零蚊” 嘅晚餐仲想點吖?有時我諗做樓面都幾慘架,大時大節人人食緊野自己就要服侍人,都無所謂因為份工係你揀的,最慘就係比人鬧!當曰我就親眼見到一班大約十一二人嘅港人鬧咗個知客成個鐘。。。果日係年初十大約八時三十分,其實我同果班人一樣咗咗book 咗8:30 佢企正我格離所以聽得好清楚成件事......果班人一到就開始鬧"有無搞錯架,掟咗枱都要等" 知客就好有禮貌咁講話"唔好意思,掟咗都要等陣架,不過唔會太耐" 而其間有個男人就不停地jer 住個知客! 十五分鐘即大約8:45 佢地就安排到座位.....好衰唔衰我安排坐响佢地間離張枱! 原來仲未鬧完, 有枱之後又鬧點解唔係圓枱......仲好大聲講話會响 openrice 寫臭佢!

好心啦,大年初十應該開開心心同成班老友食飯, 掟咗枱等十五分鐘就不停鬧! 人地打份工姐!!!!!!

掟咗都要等我相信已經唔係新聞, 我相信所有旺埸小小嘅餐廳都會係咁! 反而我緊張食物質素多啲!!!!