2023-10-31 1000 views
作為我最喜愛餐廳第一名☝🏻每次 @papillon_bibliothe 有新tea set都會去食😚今次同人形師合作嘅hallow’s eve version好有驚喜🖤精緻到好似藝術品咁🖌️最高層有象徵生命、永恆、力量同健康嘅埃及最古老神靈之符 —— 生命之鑰安卡☥旁邊有小饅頭參考過往祭典以人頭祭祀再慢慢改為饅頭供奉💀四隻角分別有一粒琥珀糖,而中間嘅可可豆其實係扮緊石仔路引領去金字塔🔼🛕非常有心思嘅設計💓見到舖頭因為活動佈置地方、重新設計餐牌、甚至整埋牆紙,好欣賞佢哋嘅認真🔥之前聽到可能要搬嘅消息,希望佢哋可以搵到好租盤🥹#bei9sik💛 #bei9sik旺角 #mk #旺角帕比安紅茶書室旺角花園街62號1樓

#bei9sik💛 #bei9sik旺角 #mk #旺角

帕比安紅茶書室