2024-11-05 113 views
呢日經過荔枝角青山道嘅時候,突然比呢間餐廳吸引住,超多霓虹燈加埋門口嗰個戲棚元素,即刻去睇吓入面嘅環境,發現入面嘅裝修都好特別,好多打卡位,於是就睇吓餐牌,點知原來餐牌都真係好有驚喜!一睇就已經有好幾樣嘢想叫!呢度啲食物真係勁高質,另外都要讚吓,其實呢度餐廳都加咗唔少小心思,杯碟上面嘅謎語真係睇到我哋哈哈大笑!呢度嘅沙嗲牛份量比我想像中多好多,而且個醬汁比較特別,我食到有少少麻辣味,但係亦都覺得有啲甜甜地嘅Undertone,呢個味道幾特別。另外一樣我覺得必點嘅,就係佢哋個熱香餅漢堡,冇諗過沙嗲牛同熱香餅會咁襯,熱香餅嘅蛋香好濃。當然啦,加埋糖漿一齊去食又係另外一個味道,總括而言好似一碟嘢可以食出幾個層次,真係好厲害。甜品方面,金莎朱古力留心西多士就真係好多張枱都有叫嘅,朱古力真係做到流心效果,西多士亦都炸得好酥脆!