2024-10-26
一間超有特色嘅韓國餐廳, 佢哋嘅裝修就好似置身喺韓國咁😍好有特色, 同有超多打卡位🤭點影都好出片💖食物質素我都非常高質🫶🏻💖50cm韓式海鮮鍋呢個巨型嘅20 cm韓式海鮮鍋係必點嘅😍海鮮非常充足多料🤭有大蟹, 鮑魚, 青口, 蜆, 魷, 扇貝….材料都非常有誠意, 好鮮味, 蟹有幾多蟹膏, 鮑魚超彈牙爽口, 話明係韓式!!所以個湯底係泡菜湯, 辣辣地🤤而且有好多芽菜做配菜🤗正正‼️💖蜂蜜黃油炸雞 HK$食韓菜點能夠少得炸雞‼️我勁鍾意食佢哋嘅蜂蜜黃油炸雞😍外層炸得超香脆, 雞肉嫩滑無比同好juicy🫶🏻佢外層舖嘅蜂蜜黃油係超級多, 甜甜的, 惹味又好食🤭🤭🤭每次去我都一定會食炸雞‼️‼️‼️💖原味韓式炒年糕 HK$158炒年糕年糕份量很多, 煮既恰度亦都剛剛好唔會太腍, 有煙韌感有口勁🤤最特別之處佢呢個炒年糕係配埋拉麵😍有誠意呀🥰佢嘅韓式醬汁都好好味😋💖水蜜桃碳酸水 / 柚子碳酸水 水蜜桃同柚子味都好出, 加埋碳酸水, 有氣的飲品就係爽😆甜度唔會太甜😚
點影都好出片💖食物質素我都非常高質🫶🏻
💖50cm韓式海鮮鍋
💖蜂蜜黃油炸雞 HK$
💖原味韓式炒年糕 HK$158
炒年糕年糕份量很多, 煮既恰度亦都剛剛好
💖水蜜桃碳酸水 / 柚子碳酸水