2022-05-24 121 views
酥炸黑豚肉拌飯本來以為韓國餐廳淨係出名炸雞,點知道豬扒好厚又好味,豬扒直徑又差唔多成個五毫子呢!最鍾意就係炸豬扒肉質好鬆軟又非常多汁!簡直出乎意料之外咁好食!啲飯上邊鋪滿紫菜同埋椰菜沙律,蔬菜份量超級多!炸豬扒雖然好友邪惡感覺,但係食返夠多蔬菜依然感覺健康👍👍👍👍呢間餐廳份量都偏大呢!黑松露淮山麵黑松露味都幾濃郁,而且醬汁唔會太黏糊!雖然食物展示圖係有紅椒,但係因為我本身自己就唔鍾意食紅椒 ,職員都好細心咁幫我走紅椒!淮山麵感覺有啲似天使麵,粗幼同埋軟硬度都差唔多!呢個套餐嘅好處就係蔬菜都幾多,翠玉瓜都沾有黑松露味,可以乘機食多啲蔬菜健康啲!小食芝士炸雞炸雞好香脆而且入邊保留住雞嘅肉汁,韓國餐廳果然必食炸雞!3.6牛乳芒果雪花冰份量都好大,同朋友share就啱啱好!雪花冰唔算甜而且好棉密!值得一讚就係啲芒果夠晒新鮮,食得出唔係罐頭芒果!
酥炸黑豚肉拌飯

啲飯上邊鋪滿紫菜同埋椰菜沙律,蔬菜份量超級多!

黑松露淮山麵

小食

芝士炸雞
炸雞好香脆而且入邊保留住雞嘅肉汁,韓國餐廳果然必食炸雞

3.6牛乳芒果雪花冰