2022-09-22 161 views
岩岩完成左個大Project, 同事們話要打邊爐飲啤酒慶功🍺🍺,近近地就去左西營盤,知道有間相馬日式火鍋平靚正,一於決定係佢啦。因為叫左好多野,甘我就寫下我最鍾意既食物啦😋😋首先係大閘蟹,蟹膏特別豐富,肉滑清甜,絕對不能錯過!😋之後出場係丸丸丸!!!作為一個愛丸之人,拎左好多,哈哈開心!丸丸質感厚實,唔係Cheap cheap  丸,推介!👍🏻👍🏻Then 我想講下個豚肉🐷,肥瘦相間分布均勻細致,口感柔嫩,所以特別好味!餐廳提供好多唔同飲品自己拎,是日重點: 啤酒!!! 一個字---「正」!🤭🤭總括而言,呢間相馬日式火鍋會再去。期待下次完project 再同班同事一齊去!😊

首先係大閘蟹,蟹膏特別豐富,肉滑清甜,絕對不能錯過!😋