今晚男朋友帶我嚟咗天后嘅「天空虎嘯」食晚餐,真係超期待!餐廳入面環境好靚,同時好有格調,燈光柔和,令人感到好舒適,成個氣氛超正🥳。呢度嘅蒸氣海鮮火鍋好出名,我哋就決定試吓,果然無令人失望!無論食物,環境定係服務我地都滿意!真阿拉斯加長腳蟹海鮮蒸氣刺身套餐$888👅刺身頭盤頭盤已經非常吸引,有花龍蝦、加拿大象拔蚌、北海道帶子、法國銀鱈魚、赤身、日本室樽生蠔同酒漬赤蝦,每一款刺身都係新鮮仲要厚切,口感真係一流!👅新鮮野菜盛合野菜種類豐富,配埋海鮮一齊食更健康,清甜可口,係補充纖維之選。👅法國野生深海白鱈魚呢個白鱈魚肉質鮮美,加埋特製嘅醬汁,味道更加豐富,每一啖都有層次感。👅蘇格蘭刺身帶子(海草配西京麵豉)刺身帶子非常鮮甜,配上海草同西京麵豉,味道係意想不到嘅清新同鮮美,非常驚喜!👅阿拉斯加長腳蟹(每2位半隻)呢個阿拉斯加長腳蟹真係正到爆,肉質鮮嫩甜美,加埋少少醬油已經非常好味。👅鮮北海道北寄貝呢個北寄貝好新鮮,口感脆口,味道鮮美,配埋蒸氣真係掂到漏油。「天空虎嘯」真係一間好值得推薦嘅蒸氣海鮮火鍋店,每款海鮮都好新鮮、環境舒適、服務到位,真係食得開心又滿足!

真阿拉斯加長腳蟹海鮮蒸氣刺身套餐$888

👅刺身頭盤

👅新鮮野菜盛合

👅法國野生深海白鱈魚

👅蘇格蘭刺身帶子(海草配西京麵豉)

👅阿拉斯加長腳蟹(每2位半隻)

👅鮮北海道北寄貝