2022-07-21 120 views
大仔終於考完晒試🎉🎈努力左咁耐當然要好好慰勞同鼓勵下佢,結果唔太重要,最緊要佢有努力付出過❤️ 我哋係刺身壽司控,諗都唔洗諗就當然係食🍣🥢🤭叫左個炸魚小食過下口癮🐟 熱辣辣又脆卜卜🤩 雖然我都唔係好肯定佢地用左咩魚黎炸,但總之就完全唔腥又無骨,好好味🤣 讚👍🏻我習慣唔食咁多白飯🍚 所以都係叫刺身比自己為主🤭 呢個海膽帶子三文魚子,用個真海膽黎裝住上,絕對有提升我既食慾😝 感覺良好😂 而且味道都非常良好 全部都勁新鮮甜美 海膽好creamy 😍😋加埋一齊食又好夾😎最愛之選之後就係北海道白象拔蚌同埋北海道粒貝🌊我都幾鐘意食象拔蚌,口感同平時食開既象拔蚌差唔多,超級鮮甜!! 真係好味到唔知點形容🤩😂😄 平時唔係成日食粒貝,今次食完都愛上左❤️🥰 下次見到都要再食仲叫左拖羅刺身🤩🍣 赤身+海苔醬,中拖羅+蘿蔔苗,大拖羅 +Wasabi根部😎 超厚超肥美同香☺️好滿足🥹我相信呀仔都好滿意今餐🥳🥳希望佢之後繼續做好自己😌

我相信呀仔都好滿意今餐🥳🥳希望佢之後繼續做好自己😌