2019-01-13
話說禮拜六晚行街行到攰, 於是貢左入呢間裝修得好靚嘅餐廳。入到去一揭開個menu, 嘩!樣樣野都好靚, 樣樣野都好想食我同我屋企人都幾為食, 於是乎就叫到一枱都係。 叫左三個set同埋一啲散叫, 但其中有幾樣必推首先係個lobster spaghetti, 佢個龍蝦開邊上, 無花無假,唔實唔老唔鞋口 加上佢個spaghetti好掛汁, 認真超入味! 跟住就係個明太子溫泉蛋漢堡包, 面頭有幾粒三文魚子同松露醬, 食得出佢個包有事先炕過, 唔會淋bek bek, 加埋佢溫泉蛋個蛋汁, 令成個combination好夾, 唯一嘅缺陷係個肉有啲乾身, 唔夠juicy, 有丁點失望。重有個龍蝦湯, 須則分量有啲細, 但飲得出啖啖精華, 好濃郁!重有就係佢個凍朱古力, 真係好rich好jeng!所以我叫左兩杯。啲甜品都ok, 但無乜特別我就唔講喇。 有一樣野想彈嘅, 就係果個棉花糖鵝肝, 我唔係concern佢個size, 因為佢呢個唔係好貴, 而係成個combination好唔夾!一個甜椰椰嘅棉花糖同舊鵝肝, 我feel唔到兩樣野有乜共通點, 又或者係, 個棉花糖無令到個鵝肝好食左,
入到去一揭開個menu, 嘩!
樣樣野都好靚, 樣樣野都好想食
重有就係佢個凍朱古力, 真係好rich好jeng!所以我叫左兩杯。啲甜品都ok, 但無乜特別我就唔講喇。 有一樣野想彈嘅, 就係果個棉花糖鵝肝, 我唔係concern佢個size, 因為佢呢個唔係好貴, 而係成個combination好唔夾!一個甜椰椰嘅棉花糖同舊鵝肝, 我feel唔到兩樣野有乜共通點, 又或者係, 個棉花糖無令到個鵝肝好食左, 分而係令鵝肝無左鵝肝味!呢個令我有啲唔愉快
但總括黎講成個用餐體驗都幾好, 食物質素佳, 最緊要係服務態度好, 唔會趕你走真係個聚腳嘅好地方