食完米線就想揾甜品食,經過呢間比佢吸引咗,樣樣都好靚咁,即刻傻咗勁開心話要入去食。佢有最新推出嘅menu,又有常規menu,啲menu圖又大又靚。樣樣都好想食!色彩繽紛~~牛油果嗰個好想試,但又比宇治金時吸引咗,好難簡呀~~叫左一個芒果河粉,佢其實係糯米條、芒果同雪糕配合而成,以前都有其他店有芒果河粉,但通常好少河粉,相反呢個份量就適中!另外,雖然芒果雪糕唔算係好自然嘅芒果味,但都幾香。之後仲有個宇治金時,超鐘意佢滿滿嘅丸子,好好咬呀~ 另外,仲有綠茶雪糕味道幾濃,好有抹茶嘅感覺。最驚嘉係個冰,唔係實的的個啲感覺,但又唔係空氣,而係一小片一小片咁樣組成,不過去個質感好玩,放入口即融,真係超鐘意呀。好想再返兜~~~好想再食

另外,雖然芒果雪糕唔算係好自然嘅芒果味,但都幾香。

之後仲有個宇治金時,超鐘意佢滿滿嘅丸子,好好咬呀~

另外,仲有綠茶雪糕味道幾濃,好有抹茶嘅感覺。

好想再返兜~~~好想再食
  • 宇治金時