2019-11-05 268 views
食物高質,而且種類多👍🏻呢度最正係A4和牛任食,真係食一兩轉已經回本。和牛有唔同部位,隻隻入口即溶。個人覺得最正係和牛三角🤩不斷encore!和牛牛柳粒都係我至愛,基本上我已經主攻不斷在叫和牛🙈除左和牛,其實仲有好多其他普通牛都好味,我當然都叫左黎食。有牛胸腹、牛舌、牛肋肉等不同部位。味道有鹽燒、果肉味、醬汁味等,我覺得厚切牛舌是必叫😋 另外,我覺得一定要叫個紫菜飯😋配燒肉真係好正!肉類種類真係有好多:黑豚、雞、羊扒應有盡有。內臟亦有豬大腸、牛腸、砂肝等。食左個豐富嘅刺身拼盤:海膽超甜新鮮😍帶子、牡丹蝦、三文魚、油甘魚全部都好正!仲有其他有刺身、卷物、手卷、壽司等都係任食☺️仲有好多唔同海鮮:蝦、蜆、廣島蠔、帆立貝、魷魚筒、青口、鯖魚、花螺等。基本上有不同菜類;不同口味麵豉湯:味噌及蜆肉。呢度嘅食物真係多到你食唔晒,普通人食一定回本,大胃王簡直係賺😂多款不同飲品任飲🍹甜品仲有雪糕🍦或雪條。

食物高質,而且種類多👍🏻

另外,我覺得一定要叫個紫菜飯😋配燒肉真係好正!

基本上有不同菜類;不同口味麵豉湯:味噌及蜆肉。

多款不同飲品任飲🍹甜品仲有雪糕🍦或雪條。