2018-12-20
放假又係時候出動去行山既好日子啦 今日去行九龍坑山 路程幾長所以行完之後又累又肚餓 朋友話聽講大埔開左間又大又好食既熱狗外賣店身為大埔友既我又點可以唔去試下呢呢間熱狗店連個名都係用狗既名 真係名副其實啦哈哈 我同朋友叫左兩個熱狗 分別係鰻魚熱狗同埋招牌熱狗 招牌熱狗真係對得住佢個名同個價 因為真係超級好食! 麵包外層有啲脆 入面竟然好軟 而且佢個醬汁搭配非常惹味 有少少酸又少少辣 條香腸亦都好好食 最正係上面果幾塊脆片 竟然有鹹香味跟住鰻魚熱狗個包都係用上同招牌熱狗一樣既而鰻魚似係蒲燒鰻魚 食落幾甜幾肥美 非常有口感 最後就叫左炸芝士條 炸得好脆口而且用上既芝士都非常多 入面既芝士保留住濃郁既奶味 正