2017-10-09 1637 views
今日男朋友生日,就要帶佢食一啲有格調嘅餐廳。所以就選擇左德國菜,貪佢夠大份之餘,又夠得體。所以我哋就去咗中環呢一間德國餐廳。食得德國菜就一定要食德國豬手,呢度嘅德國豬手好香脆,亦都夠大份。上碟已經幫你切好咗,所以唔使咁麻煩就已經食得。豬手焗得好香脆,外皮好鬆化,肉質亦都好淋,亦保持粉嫩嘅感覺。另外都配左一個薯蓉,牛油味好香,好好味!不過我個人唔鍾意德國酸菜,因為覺得太酸,所以我就冇食到,評價唔到。另外我哋都好鍾意食德國腸仔,所以就叫左德國腸拼盤。佢可以單點的,所以我哋叫咗四款腸,其實我都唔識分邊隻打邊隻,總之全部都幾好味!最後我哋兩個都食得好飽,大家都好滿足。

上碟已經幫你切好咗,所以唔使咁麻煩就已經食得

另外我哋都好鍾意食德國腸仔,

最後我哋兩個都食得好飽,大家都好滿足。