2022-07-26 40 views
平時咁辛苦做運動💃🏻同控制飲食😂耐唔耐都要獎勵下自己既 放肆一餐咁多喇😍想食咩就食咩🎉 咁先有動力繼續堅持✊鱈魚乾🐠望落去以為會好乾,點知係烤得好脆好香口,送酒真係一流呀😎好唔覺意就會飲多左幾杯😂北海道白象拔蚌👻爽滑鮮嫩有咬口,好想食多幾舊🤩好好味😋北海道粒貝同象拔蚌一樣咁有咬口,味道清甜,帶有淡淡的海水味😍正海膽帶子三文魚子😌雖然無其他菜式咁小有,好多餐廳都會提供類似既菜式,但我就是最喜歡❤️啲海膽真係無得輸,鮮甜完全無澀味,咸度適中🤩一個人獨食都唔夠喉呀😍澳洲鮑魚加鮑魚乾醬🤩好濃鮑魚味🎉 口感嫩滑彈牙,味道鮮甜🫠連配菜舊羅白都好有水準,夠淋同好入味🤭呢餐真係完全無嘥quota呀🥳好滿足❤️回味無窮

北海道白象拔蚌👻爽滑鮮嫩有咬口,好想食多幾舊🤩好好味

呢餐真係完全無嘥quota呀🥳好滿足❤️回味無窮