2019-01-03 201 views
見凍凍地決定去食個熱辣辣既糖水暖下!呢個甜品鋪一開始只有九龍糖分店,而家已經越開越多!由於去到既時候已經唔早,所以唔洗等位五六日係好多人排隊架!熱辣辣緊係叫椰皇啦!椰皇湯丸芋圓燉蛋白,一黎到就聞倒好香椰汁味!聽個名就知有齊湯丸芋圓同蛋白,岩哂我呢啲貪心既人類!蛋白上層係椰汁,混合埋椰青水好濃椰子味好清甜,蛋白好滑帶有淡淡椰青水味!湯丸都係普通貨色,芋圓就最失色,口感尚算煙韌但無咩芋頭味,只係覺得好粉狀朋友叫左龍珠超,有珍珠芋圓,雲泥拿沙冰同芒果雪糕,芒果汁係用真芒果整成,味道好天然,雲泥拿沙冰亦好綿滑。總括黎講,呢間性價比都高,同埋好多選擇
五六日係好多人排隊架!

總括黎講,呢間性價比都高,同埋好多選擇
Type of Meal
Last Night Supper