2024-09-17 359 views
香港其實有好多唔同嘅粉麵店,但搵到一間好食嘅粉麵店都有啲難度🤔,今次經過長沙灣試吓呢間先,佢嘅外貌似係新裝修嘅關係,所以就比較乾淨企理,比人感覺十分之舒服😍😍可以看見師父在內煮麵,十分經典,而且性價比高,經濟實慧,牛魔王既你一定唔可以錯過,正啊,一定要再去雲吞墨丸米墨魚丸爽滑彈牙,而且有三大粒🍡,雲吞就皮薄,而且入邊啲餡料好新鮮,另外覺得個湯底都清澈,但係又有鮮味,淨坑腩牛坑腩十分之腍,亦都好入味,睇個湯底嘅顏色就知道非常之味道濃郁,而腩肉食完唔會覺得好肥膩,份量都好多😳自家製辣椒油平時真係好鍾意食辣,今次呢個辣椒油味道非常之香,而且辣味🌶️亦都好出,鍾意食辣嘅朋友可以試吓一興粉麵 (長沙灣)長沙灣青山道376號和興大廈地舖

雲吞墨丸米

淨坑腩

自家製辣椒油

一興粉麵 (長沙灣)
長沙灣青山道376號和興大廈地舖
Type of Meal