2021-08-31 344 views
今日同朋友睇精品。來到荃灣諗到2.0。其實想試好耐。今日終於有朋友陪未到冬天就有冬日2.0😂😂3樣都好想食晏就就有熱辣辣包😊😊😊今晚點了農夫包馬來咖哩牛腩,首先被個大豬仔包吸引,入面材料都好多。牛腩。紅羅白。薯仔。磨姑仔。咖哩不太篇辣。好香。加了小小椰香。一流。麵包係新鮮。軟身。配咖哩好好。牛腩亦半根半腩。入口溶化。薯片夠淋。每樣都好好100分。另叫了2.0火山牛肩胛肉眼扒,熱熱放上肉。本身是3成左右。靠石熱力去辣熱想食扒熟。我就比較愛吃5成。所以都要快手食掉。牛肩係最彈牙。最好味位置。加小小海鹽,食出鮮味。肉質好好。只是覺得再多一點比我就更滿足。配上薯條。一流點了杯黑牛。簡直美好的一餐😍😍😍😍🥰
未到冬天就有冬日2.0😂😂3樣都好想食
晏就就有熱辣辣包😊😊😊
點了杯黑牛。簡直美好的一餐😍😍😍😍🥰