2019-09-25 784 views
又係放毒時間😆呢間又係要約返三五七個知己先搞得掂😂今次要介紹既係呢間位於銅鑼灣既黑瀧板蕎麥專門店!話到明蕎麥專門店,冇理由唔食蕎麥麵呀😏但其實最後....又係叫到成張枱都係🤣壽司、刺身、炸物、燒肉、玉子燒🤩樣樣都有!壽司刺身新鮮,炸物恰到好處,唔乾身,又唔會多油,燒肉牛肉油脂分布平均🤤整體都唔錯!不過以上既都唔係重點!重點係蕎麥麵!我地叫左個三色蕎麥麵,分別係有原味、芝麻、同埋昆布!三種口味麵質都有少少唔同,由軟身去到硬身!最為硬身既係芝麻,但亦都係三款之中最濃味同最香🤤而昆布味就稍為偏淡,不過都唔錯😋整體黎講,呢間既蕎麥麵都真係唔錯👍🏻麵質爽口有嚼勁,份量都算多😋

話到明蕎麥專門店,冇理由唔食蕎麥麵呀😏
但其實最後....又係叫到成張枱都係🤣

壽司刺身、炸物、燒肉、玉子燒🤩樣樣都有!壽司刺身新鮮,炸物恰到好處,唔乾身,又唔會多油,燒肉牛肉油脂分布平均🤤整體都唔錯!