2020-05-30 637 views
#girlsfoodies屯門#girlsfoodies港式 【💛 黃店 #GF_List 】​🉑:外賣自取
​⭐評分: 9/10​——————————————————​介紹咗好多次,但無諗過會無啦啦結業,大家要食就把握時間!😫——————————————————​
▪️ 慢煮豬軟骨飯 ($48) 送老火湯​豬軟骨有4,5舊,舊舊都有份量,唔會碎濕濕,而且真係每舊都有軟骨位!慢煮方式炆到軟骨變到好似一條橙啡色嘅啫喱,食落入口即溶漿住個口,勁滿足😭😭😭😭平時食豬軟骨,通常骨炆得好,肉就會老;肉嫩嘅骨又未炆稔。但係呢到攞到好好嘅平衡,肉完全唔乾柴又無豬羶味,骨又好軟身炆得好到位😽仲要啲汁唔會過鹹太重口味,食完唔會頂胃,係住家嘅感覺🤤​✨ 閨•家 ✨📍屯門龍門路45號富健花園地下40號舖(街市轉入去)📍北角蜆殻街6-16號寶榮大廈地下F號舖⏰ 0600-0200
【💛 黃店 #GF_List 】​
🉑:外賣自取
​⭐評分: 9/10​
——————————————————​
介紹咗好多次,但無諗過會無啦啦結業,大家要食就把握時間!😫
——————————————————​

▪️ 慢煮豬軟骨飯 ($48) 送老火湯

仲要啲汁唔會過鹹太重口味,食完唔會頂胃,係住家嘅感覺🤤

✨ 閨•家 ✨
📍屯門龍門路45號富健花園地下40號舖(街市轉入去)
📍北角蜆殻街6-16號寶榮大廈地下F號舖
⏰ 0600-0200