今日就准備迎接朋友們嘅生日聚會,呢度環境舒適,完全方便我哋開心聚會。🍤 從輕食開始,炸蝦天婦羅配青檸蛋黄醬,炸到恰到好處,炸到外脆內腍,新鮮嘅蝦味充斥口腔,呢個就係我哋鐘意佢嘅原因😋!🥩 緊接住,我哋試咗香煎加拿大豬鞍扒,焗香蜜糖薯仔真係特別好食,做到出乎我哋意料。香蜜糖嘅甜,外皮焗得啱啱好,唔會太耐,夾咗去鬆軟嘅肉質,真係好入味👍!🍝唔少得主菜,香煎帶子黑松露忌廉燴扁意粉份量唔細。意粉滑口,帶子肥美,再加上黑松露嘅獨特香味,夾埋一齊係一種味覺享受💯💖🍧 講到甜品,朱古力Oreo純牛乳刨冰,部分溶化咗朱古力同Oreo 嘅香滑口感,再配以嘅忌廉一齊食,令人難以忘懷🍨! 🍹 細細聚,最適合配上凍檸茶,清新檸檬味加埋茶嘅醇和,解渴又消暑,簡直係大熱天嘅最佳選擇!🔥總括嚟講,HeSheEat食物質素無得挑,價格公道,服務又有水準。🙌🏼🙌🏼